Lördagsmys, bodybalance och lasagne

Igår traskade jag och Tobbe hem till Annika och Erik för att äta lite mat, spela spel och umgås så där trevligt som vi brukar göra. Annika och Jag fixade till en riktigt god Tacopaj och en fantastisk sallad till det. Det hela sköljde vi ner med lite texas pecan glass och mini magnumar.. =) Mums!

Ett par timmar i soffan med diverse spel så som smart ass, uno och vanliga kort fördrev vi utan några som helst problem. Hade hur trevligt som helst. Men man kan ju undra hur gamla vi egentligen håller på att bli då vi alla började gäspa i kapp när klockan var 22.30. 23.00 gick jag och Tobbe hem – det är nästan skandal… Ska inte vi vara i våra bästa år och orka vara uppe till solen går upp? Hmpf – det var längesen i så fall.

Lånade en bild av Annika från igår eftersom vår kamera låg kvar hemma..=)

 

Söndag idag  – både jag och Tobbe har varit duktiga och tränat. Jag har ju bytt gym – så nu gäller det att testa alla möjliga pass för att hitta de jag tycker är roligast. Idag blev bodybalance. Men det ska jag inte gå på fler gånger. Ingen action. Man ska bara sträcka, andas, stretcha, sträcka lite till och andas ännu mer hela tiden. I ungefär 30 minuter kan jag hålla fokus sen börjar jag tänka på en massa annat. Njae – det är ingenting för mig. Imorgon testar jag däremot Bodycombat tillsammans med Lina. Det tror jag är mer i min smak faktiskt….=)

Nu ska vi dock bege oss iväg och hälsa på Tobbes systers barn. Tobbe behöver nog leka av sig lite…=) Ikväll funderar vi på att gå på bio – vi får väl se vad som händer med dem planerna. Det ska ju trots allt finnas någon bra film att titta på också…=)

Imorgon är det sportlov på riktigt!! Oh Yes Indeed!! =)

Tack och hej!

Lämna ett svar