Med lite distans…

22 ferbruari idag. Min käre broder fyller år och vi har varit hemma i ruggiga Sverige i drygt 7 veckor. Man har fått lite distans på saker och ting och har väl i princip kommit in i alla rutiner igen. Det enda som saknas är riktiga matrutiner. Finner ingen inspiration till att laga mat. Saknar bara thaimaten alldeles för mycket. Sån mat som jag längtade efter när vi var iväg är jag inte det minsta sugen på nu.. Tänk så märklig hjärnan fungerar.

 

Nåväl – idag har jag dock gått igenom alla kostnader jag (eller vi) hade för vår resa. Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till summan. Det känns som att det blev ganska mycket pengar, men samtidigt så är det inte helt omöjligt att fixa ihop lika mycket igen och göra om samma resa…. Dessutom kan man säkert leva mycket billigare nästa gång…=)

Summa Summarum – 4.5 månad i Thailand kostade mig 77800 kronor. I den summan ingår ALLT! Flygresor, boende, mat, träning, fickpengar och allt annat vi la pengar på när vi var iväg. Det som inte är inräknat är vårt visum (som förövrigt kostade typ 1000 kronor kanske) och inte heller mitt sjukhusbesök är inräknat. Jag tror att jag får betala 1200 i självrisk för det…  Som sagt, jag vet inte hur jag ska förhålla mig till den summan. Det är ganska mycket pengar när man tänker efter men å andra sidan hade jag/vi en fantastisk tid som jag utan tvekan kan tänka mig att göra om… Någon gång…. längre fram…..  Tänk att få 

 

Det här varje dag….

Eller det här....

Eller det här när hungern slår till...

Eller det här för 25 kronor...

Eller varför inte lite nya bekantskaper...

Och fantastiskt rolig träning..

Eller varför inte lite små söta apor mitt bland träden...

Eller lata dagar vid poolen...

 

Allt detta och lite till för dryga 80 000… JA TACK!!! Märks det att jag längtar tillbaka eller??

Lämna ett svar