Min sommar 2012

Det har inte varit vidare mycket aktivitet här inne under den här sommaren. Mitt sommarlov är slut om 2 dagar. Vad hände? Vart tog tiden vägen? För tillfället känns det inte som att jag har gjort något alls under sommaren. Men när man börjar tänka efter så har det ändå hänt en hel del.

Började med 10 fantastiska dagar i Schweiz, Italien och Tyskland med bästa vännerna. Fortsatte med en tur till Småland för att vaska guld och besöka Kalmar och sen satte det STORA projektet igång – FLYTT! Och sen har jag mest sysslat med sånt som har med inflyttningen att göra. Ordnat inflyttningsfest, sågat granar och röjt i trädgården, monterat ihop möbler, skällt på möbelföretag, handlat på IKEA, Bauhaus och K-Rauta och njutit av mitt allra första egna hus. Eller VÅRT hus så klart! Tobbe är ju också med och delar…=)

Det är en häftig känsla att äga sitt eget hus. Det är mycket som ska fixas så här i början och för det mesta är det roligt. Dock känns det inte lika motiverande att hålla på med en massa måsten så här 2 dagar innan jobbet börjar igen. Nu vill jag bara va och göra det som faller mig in… Inga måsten!

Nåja – min förhoppnings är iaf att jag ska få igång uppdaterandet här igen nu när vardagen sätter igång igen. Jag börjar idag och ser vad som händer. Här kommer iaf en liten bildkavalkad av min sommar!

Utsikt från vårt rum i Kandersteg

Första vandringen i Schweiz. Åt vilket håll?

Vackert så man nästan avlider...

Svalkande vatten på en varm promenad i Alperna

Alpkor kräver också sin uppmärksamhet

En regnig dag tog vi biltåget till Italien och körde sedan till Milano över dagen..

Domkyrkan i Milano..

På vår andra vandring - nu på väg till Gemmipass..

Hit upp gick vi - En massa höjdmetrar och tusan så jobbigt! Men fantastiskt vackert!

Och sen blev det dags för guldvaskning i Ädelfors

Första pannan gav mig 3 guldkorn..

.. och det här blev resultatet av 5½ timmes guldvaskning..=)

Fina Maria fixade ett uppskattat musikquiz på vår inflyttningsfest..

Och här är laget som satte sig i hörnan bland alla fina presenter som vi fick.

Lämna ett svar