Molnigt och vätskebrist

Med dagens rubrik kan jag summera vår första dag i Thailand. Eller vår andra dag, fast får första riktiga dag. Igår gjorde vi inte allt för mycket. Vi kom fram vid lunch, packade upp lite snabbt och bytte kläder – det är ju lite varmare här än hemma – och gick och åt lite mat. Thaimat is tha shit! =) Tobbe gick sen och fick en massage medans jag gick och sov ett par timmar. Kände mig helt mossig i huvudet, så lite vila satt som en smäck. Dagen fortsatte med en tur till Tiger Muay Thai för att kolla in deras anläggningar och även deras thaishop, sen  gick vi snabbt inom vårt eget gym för att kolla läget.. Ett glatt återseende blev det. =) 19.30 släckte vi lamporna och lyckades sedan sova 15 timmar!! Fick en smärre chock när Tobbe väckte mig. Men det behövdes antagligen… =)

Dagen har vi tillbringat vid poolen en stund – tills det började regna och mulna igen – och sen tog vi oss igenom vårt första träningspass. Hua vad varmt det var! Hade glömt känslan… Man var helt slut. Inte speciellt trött i kroppen dock – inte som förra gången – men allmänt slut av värmen. Men det var gött ändå – trots den rådanden vätskebristen. Den har jag dock snart botat med lite medel från apoteket. Det tog ”bara” en si så där 15 minuter att förklara för den lilla gubben vad mitt problem var. Men med hjälp av en kvinna från australien som fick prata med någon annan apotekare i telefon lyckades vi till slut hitta det jag behövde. Så nu ska det snart vara botat….. =)

Imorgon blir det strandträning på morgonen – jag tror jag tar cykeln dit faktiskt, väntar med att springa till nästa helg. Börjar med en liten mjukstart så att kroppen hänger med både värme och träning. Tobbe och jag har slagit vad om en helg i Tylösand. Om han lyckas gå ner 6 kg och jasg 5 kg under vår resa ska vi åka till Tylösand en helg. Så nu gäller det att ligga i… =) Nästa vecka blir det morgonpromenad/jogg innan träningarna..=)

NU är det dock dags för lite filmtittande. 06.10 ringer klockan.

Förresten så kommer bilderna lite senare.. har inte tagit några än så länge – allt se ju likadant ut..=)

Over and out!

Lämna ett svar