Muay Thai, Sovmorgon och Tropical Paradise

Igår kväll var vi på Thaiboxning på Gymet vilket resulterade i en sen kväll och en riktigt gosig sovmorgon i morse. Klockan 10 fick jag inte sova längre – då var Tobias hungrig – så det var bara att kliva upp och gå iväg till favoritfrukoststället här på Koh Tao. De har fantastiskt goda mackor och smoothies. Men jag måste erkänna att jag börjar bli lite trött på att äta samma macka varje dag.

En av de yngre killarna på gymet ska gå en match mot en betydligt större kille, men det gick bra. Han vann! Alltså killen från gymet. Den lille..=)

 

Det blev en sen kväll igår...=)

 

Chicken Guacamole - godaste mackan jag någonsin ätit måste jag nog säga.

 

 

Tropical Paradise - supergod smoothie!

Idag har vi varit ute i solen nästan hela dagen. Efter den gosiga sovmorgonen och frukosten la vi oss vid poolen. Tobbe är inte riktigt bra i sin nacke så han måste ha en solstol/säng att ligga på vilket inte finns på stranden. Men jag gillar vår pool så det gjorde inte så mycket att vi stannade där. Efter lunchen tog vi låååång promenad till Maehaad som är en annan ort på ön (Vi bor i Sairee) och därifrån tog vi en taxi till en annan strand som skulle vara riktigt fin. Tyvärr hade vi så klart inte kameran med oss. Efter en liten runda på stranden körde taxichauffören oss tillbaka till vårt hotell och där är vi nu. Eller jag iaf – Tobbe han gick för att få massage. Det är ungefär 2 timmar sedan. Undrar vad för sorts massage han fick… =)

Kvällen här bli lugn och fridfull. Förhoppningsvis kommer Toby hem snart så att vi kan gå och äta middag. Börjar bli riktigt hungrig. Sen ska vi packa för i morgon tar vi båten till Chunporn där Magnus hämtar oss med bilen och kör oss till Bangkok. Håll tummarna för att vattnet har lugnat ner sig där borta så att vi kan ta oss till vårt hotell. Vi ha även tänkt åka till Tiger Templet på tisdag, men det blir kanske lite vajsing med det om det är översvämning. Jaja – vi får se vad som händer. Ser åtminstone framemot att få komma till Vietnam. Det ska bli jättespännande att få uppleva ett nytt land.

Vi hörs från Vietnam antar jag!
Over and out!

Avslutar med en fin bild, tagen från vår balkong..

Lämna ett svar