Mysig torsdag

Trots att vädret är urkasst så blev det en väldigt mysig torsdagsledighet. Först lunch och Shopping på Väla med Annika. Alltid lika trevligt och underhållande att umgås med henne. Det är en glad prick minsann! =) På kvällen blev det restaurangmys precis som jag ville.  Den här gången blev det äntligen Le Cardinal.  Supergod mat!  Oxfilé, sparris, champinjoner, vitlökssmör, choronsås och bakad potatis. Man blev mätt!!!

Efterätten tog vi på Pistachia mitt i stan. Cold Stone har de något som heter. Fick tips av Fia för ett tag sen om att prova så det gjorde jag. Två kulor med glass som de lägger på en sten som håller -26 grader. Där blandar de sedan i olika tillbehör som jag valde. Mars, Jordgubbar, smarties och chokladssås blev det denna gång. Till det fick man vispgrädde, kexpinnar och stelnad vit och brun chokladsås. 35 spänn för hela kalaset som utan problem räcker till två personer! Hur smaskigt som helst.

Rullade hem på våra cyklar och stannade till i Videobutiken och hyrde Alvin och Gänget 2.

Jättesöt film!! Faktiskt väldigt bra tyckte jag!

Kort sagt blev det en helmysig torsdag!

Idag är det fredag och det är också en dag som går i ledighetens tecken. Det är tacksamt att vara lärare ibland! =) Dagen ägnas åt mys på stan med finaste Lina och sen träning ikväll som jag hoppas Lina också följer med på. Håll tummarna för att hon är bättre i sin hals. Kvällen tillbringas med min Päronskrutt till Kärlek. Det bjuds på pasta och musslor och massa mys. Precis som det ska vara på en fredag! =)

  Lina visar sina skogsmulletalanger en vinterdag i April..=)

 

 

 

Den där evighetsmaskinen som jag har pratat om… Den letar jag fortfarande efter. Återkommer med svar när jag letat klart…=)

Lämna ett svar