Något eller någon du saknar

Det är lite klurigt… Det finns egentligen hur mycket som helst jag skulle kunna skriva kring vad eller vem jag saknar, samtidigt som jag känner att jag inte saknar något. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad här i livet och har allt som jag faktiskt behöver. Jag har en fantastisk sambo, ett fint hus, underbara kollegor, världens bästa vänner och familj och en god hälsa. Men bara för att jag måste så har jag valt de tre saker som jag tänkte först på….

Det absolut första jag tänkte på var min farfar. Honom saknar jag! Jag saknar alla hans skämt, hans påhittade historier, hans riktiga historier och alla hans jäkelskaper. Saknar våra pratstunder i köket och hans ”godisgömma” i skåpet.

Jag saknar alla fantastiska tränare och alla härliga människor i Khao Lak – Även fast jag tycker det är jätteskönt att vara hemma.

Och så saknar min ena fot en strumpa!

Lämna ett svar