Något roligt!

Så ja… Då har man fallit för ”bloggtrycket” och skaffat sig ett eget litet krypin. Rikigt engagerat med eget domännamn, om jag får säga mitt!

Varför skaffar Anneli sig en blogg då? Tjaa.. den frågan kan man ställa sig och aldrig riktigt få ett bra svar. Det kan väl vara kul att ha en egen blogg, tänker jag iaf. Alla andra verkar ha det ganska trevligt när de skriver i sina bloggar, så det kan väl vara värt ett försök och se om jag lyckas få samma känsla. Dessutom kan det vara ”bra” att ha en blogg om en månad när jag och Kärleken susar iväg till Thailand i en månad. Gött ska det bli!

Allt och lite till om nästan ingenting. Precis det ska det handla om… Och idag kommer mina första funderingar;

Hur kan leverantörerna veta att vindruvorna är kärnfria? Hur kan vindruvorna vara kärnfria? Ska de inte föröka sig med hjälp av sina kärnor som andra frukter gör? Sådana klurigheter funderade jag på idag när jag åt just kärnfria vindruvor till frukost… Får ta en stund till att söka efter ett svar lite senare.

Nu bär det dock snart av på kalas/fest/middag/trevlig afton hos självaste Maria Walther! Ska bli himlans trevligt! Och inatt vankas det tydligen UFC 113. Och känner jag min Kärlek rätt så blir det upp tidigt i morgon bitti, bädda ner sig i soffan med täcke och kudde och titta på dessa ”män” som har som hobby att slå varandra sönder och samman…

Trevlig helg  på er!

Ett svar till “Något roligt!“

  • Annika:

    Gumman!!! Vad kul att du skaffat blogg 🙂 Har funderat på det ett par gånger men jag tror andra får skriva så jag kan läsa istället, ha ha 🙂 Ses imorron!! Puss

Lämna ett svar