Off to Koh Tao
Så, nu är lite mer än halva denna resan avklarad. Eller avklarad är fel ordval, förbi kanske passar bättre. Hade jag fått välja hade jag gärna stannat kvar här i Rawai och tränat lite till. Det har varit sjukt roligt. En ny erfarenhet som jag tar med mig hem och troligtvis fortsätter att utveckla.


Sista träningsdagen hade vi igår, men det var bara Tobbe som tränade. Jag har blivit förkyld och har ont i halsen. Igår kändes det dessutom som att jag hade feber. Svårt att avgöra i denna värmen dock… Jag fick istället agera kamerakvinna. Kvällen avslutade vi i Patong på en jättefin restaurang som hade BBQ-buffé. För första gången i mitt liv åt jag en hel krabba! Smasken!! =) Tyvärr har jag inga bilder från gårdagskvällen då Tobbe tog med sig kameran men glömde batteriet…=)Nu sitter jag här och väntar på att få äta lunch. Cyklarna är återlämnade, väskan är packad och taxin är beställd. Idag åker vi nämligen vidare till Koh Samui för att imorgon ta båten vidare till Koh Tao. Tobbe ska dyka och jag ska ligga vid stranden hela dagen, snorkla lite, dricka goda fruktdrinkar och bara slappna av. Trots att jag kommer sakna träningen här i Rawai ska det bli skönt och trevligt att få uppleva ett annat Thailand…

Så nästa gång vi hörs av befinner jag mig inte här längre, utan där!=)

Sit Rak – en av de bättre tränarna på Rawai Muay Thai

OT – han lärde oss alla grunderna de första dagarna i nybörjargruppen.
Hela gänget är samlat.
The Real Thaiboxer =)


Lämna ett svar