Påsklov för hela slanten

Idag har jag varit och hälsat på Sara i Kävlinge. Hon visade mig sitt/deras nyköpta hus och så hälsade jag på söta Viggo (katten). Sen tog vi en tur till Lund och åt lunch på den passande restaurangen Viggo.. Hahaha… De serverar supergoda hamburgare. Jag valde en som hette Sicilia – jalapeños, getost och ajvar. Fantastisk god!! Valde dock bort pommesen och tog sallad istället – duktigt va?!

Ser det inte gott ut så säg?!

 

En tur på stan hann vi också innan det var dags för mig att ta tåget hem igen. Och nu har jag precis kommit hem från dagens träning. Bodycombat! Jag har sagt det förr och jag säger det igen – FY FASEN VAD JAG SAKNAR MIN THAIBOXNING! Men men, jag får glädja mig åt att jag har påsklov och att jag är ledig i 10 dagar. Fast nu har det redan gått 3 dagar… =)

Nu blir det kvällsmat och mys i soffan!!!

Over and Out!

Lämna ett svar