Pojkvänsfritt!

När katten är borta dansar råttorna på bordet sägs det…. När min katt är borta så ser jag till att göra sådant som jag annars inte brukar göra… Typ tvätta på en vardag, spela lite ukulele och gitarr, titta på filmer som jag tycker om, titta på tv-program som jag tycker om och andra mer eller mindre vettiga saker.

Tobbe åkte till Stockholm igår morse och stannar borta till lördag eftermiddag. Igår passade jag på att bjuda hit söta Miafia på lite kvällshäng med god mat och massa prat. Var hur trevligt som helst, och jag märkte hur mycket jag har saknat det. För några år sedan gjorde vi ofta såna saker och hade förbaskat roligt oavsett vad vi gjorde. Mia är bra hon!

Efter en strulig dag på skolan med ett gäng olika olycksfall i skogen var det dags att tvätta när jag kom hem. Och gissa om Pizzeriagubbarna tagit vår tvättid IGEN! Det är nog femte gången, och denna gång var det min tur att skälla och gorma. Blir man trött eller blir man trött! Håll koll på era egna tvättider för bövelen. Jag lyckades dock skälla till mig pizza och kebab nästa gång vi handlar… Om det nu skulle väga upp eller nåt.

Kvällen har fortsatt med att tvätta lite till. Jag har också spelat en trudelutt på min fina ljusblå ukulele.. Det är faktiskt väldigt roligt när man kommer igång. Och det är inte jättesvårt om man ger sig lite tid. Det som är svårast är att hålla koll på ackorden, hålla rätt takt och samtidigt sjunga med. Men jag blir bättre och bättre…=)

Så här fin är min kompis…=)

Nu är det dags för att se slutet på halv 8 hos mig, slänga in det sista i tvätten och sedan tänkte jag faktiskt kolla på Idol för en gångs skulle.

Imorgon är det fredag och då sätter helgen igång! Det gillar vi!!

Lämna ett svar