PVF IGEN

Då var man gräsänkling igen! Tobbe åkte till Stockholm imorse och kommer hem i morgon igen. Något månadsmöte och teambuildning pratades det om. När katten är borta får jag roa mig bäst jag vill..

Gick hem tidigare från jobb idag för att försöka ta igen lite timmar som jag jobbat för mycket… Eftersom jag fortfarande inte har någon cykel så har jag börjat gå till och från skolan – så idag blev det ytterligare en promenad hem, fast inte hem till mig utan hem till mina kära föräldrar. Hade själv bjudit in mig på Höna, Ris och Currysås… Mmmm.. har inte ätit det på flera år. Hur smaskigt som helst! Tillbringade eftermiddagen med mamma och pappa och fick sedan skjuts hem av pappa när han skulle börja jobba. Då väntade det största berget med disk på mig. Tog nog en halvtimme att fixa till i köket – men nu är där rent och fint.. =)

Kvällen har jag tillbringat med en dator i knäet för att göra klart niornas teoriuppgift i idrott – skapa ett eget träningsprogram. Tror nog att jag lyckades få till det. Får se hur resultatet blir – då kan jag utvärdera allt på riktigt..=)

Annars funderar jag mest på vår kommande resa… Igår var det exakt 4 veckor kvar. Räknar ner dagarna – det går så fort! Och det ska bli så skööönt! Vi har så smått börjat fundera på hur vi ska göra med allt.. träna en månad, åka på någon tur osv. Vi är ganska överrens om att vi vill åka till Phi Phi öarna – och gärna stanna över en natt. Till Similan Island kan vi också tänka oss, så länge det inte tar allt för lång tid att ta sig dit… Åhhh.. vad jag längtar! =) Har ni tips på vad vi kan hitta på när vi inte tränar i Thailand så hojta till för bövelen! =)

Må väl mina vänner!

Lämna ett svar