PVF!

Onsdag kväll och jag är ensam hemma!

 


Precis. PVF står faktiskt för pojkvänsfritt. Tobbe jobbar nämligen extra och bor således på hotell i Malmö över natten. Samtidigt som det är skönt att vara hemma själv så känns det ändå lite tomt. Han brukar ju trots allt komma hem alla andra dagar… =)
Nåja.. Eftermiddagen och kvällen har väl inte varit speciellt produktiv. Försökte skriva på min eländiga psykologirapport och det gick väl så där. Har knappt den blekaste aning om vad den ska innehålla egentligen. Så det blir en liten chansning när jag sitter och funderar på vad jag ska skriva. Så länge jag blir godkänd så är jag nöjd!


Annars har det blivit lite matfix, mys i soffan och nu sitter jag här och uppdaterar bloggen, kollar på Strul, äter popcorn och dricker cola. Är det PVF så är det! Borde väl egentligen trycka i mig nyttigheter så som frukt och vatten. Det är ju trots allt bara 9 dagar kvar tills planet lyfter och tar oss till Thailand. Börjar bli riktigt orolig över den där träningen. Är lite tveksam kring huruvida jag kommer fixa det eller inte. Tror nog att jag är i tillräckligt bra form för att orka, om inget annat så har jag viljan till det. Däremot är mina hälar fortfarande fucked up! Nu har jag inte gjort något på drygt en vecka och ändå har jag sjukt ont… Fasen! Det kan väl bara bli bra!!!


Imorgon är det avslutningsmiddag för mina nior. Min första ”egna” klass som jag ska släppa iväg till gymnasiet. Känns lite märkligt! Tiden har gått så himla fort. Undrar om de förväntar sig att jag ska göra något?! Hoppas inte det. Har verkligen funderat fram och tillbaka på vad/om jag ska göra något men har inte kommit på något bra. Så nej..det blir nog inget med det! Har ju fortfarande ett par timmar på mig att fixa till det i så fall.. så vi får väl se!


Nu ska jag däremot fortsätta mysa i soffan på egen hand innan det är dags att hoppa in bingen och nanna kudde! Inte lika mycket känsla bakom detta inlägg, men kan inte vara på topp jämt! Det får duga för idag… =)

Sov gott mina vänner!

Lämna ett svar