Så var det gjort

Första arbetsdagen gick som tåget. Vart 8 timmar tog vägen kan man fråga sig. Jag kom dit, pratade lite och gick sen hem igen. Vad fick jag gjort? Inte speciellt mycket! Men det var trevligt att träffa alla mysiga kollegor igen! Jag tror det kommer att bli en riktigt bra höst! Även fast jag hade kunnat önska mig ett något bättre schema. Onsdagar kommer inte att bli nådiga.. Nåja – det är ett senare problem.

Torsdagskvällen ska avnjutas ute i trädgården. Ska precis nu gå ut och hjälpa Tobbe gräva upp den näst sista stubben och sen blir det grillat till kvällsmat.. Smarrigt värre! Det gäller att passa på så länge vädret tillåter..

By the way så var Stenåldersbrödet riktigt jäkla gott! Kalkon och paprika på det gjorde det inte sämre direkt..=) Det är absolut något jag kan tänka mig att fortsätta äta istället för ”vanligt” bröd..=)

Nä – på med arbetskläderna och handskarna och off I go!

Lämna ett svar