Sen lördag och skön söndag

Hey! Ännu en dag är snart till ända här i sköna Thailand. Nu har vi varit här en vecka och det känns som att man har kommit på plats ordentligt. Man har vant sig vid värmen, börjar hitta sina pärlor i området, kroppen börjar mjukna upp efter träning osv. Det känns bra helt enkelt!

Igår var det thaiboxning i Phuket, ganska nära flygplatsen. Från början skulle vi inte åka dit eftersom det är en ganska lång väg, men 30 minuter innan alla andra från gymet skulle bege sig sprang Tobbe iväg och köpte oss vars en biljett. Snabbt in i duschen och fixa till sig och sen iväg. Det blev en trevlig kväll med bra fighter och trevliga människor. Tyvärr förlorade båda våra ”killar” sina matcher. Den ena med en bruten tå.. Stackaren!

Bani från Italien som förlorade sin match på grund av en bruten tå

Sen hemma och ännu senare i säng ledde till en ganska nätt sovmorgon i morse. Skönt att sova ju! Vi packade väskan och åkte till Nang Thong Resort – ett fint hotell nära stranden med en najsig pool… Även fast poolen här på gymet är helt okej är det väldigt folktomt så vi tyckte det kunde vara trevligt att se något annat. Dessutom fick vi badat en herrans massa gånger i svalt vatten för en gångs skull.. =)

Dagens fukostvy

Söndagspoolhäng

Av alla ställen vi ätit på i Thailand är vi överens om att Tik gör den allra godaste maten.

Efter många timmars sol, som snart börja ge sig tillkänna som solbrun hud, körde vi hemåt. Tobbe fortsatte en stund vid poolen här på gymet och jag bäddade ner mig i sängen med en bok…. Jaa, jag somnade efter en stund! Middagsvila på söndagar är kvalitet!! =)

Nu är det dags att bege sig ut i ”vimlet” och leta lite god kvällsmat. Tobbe är tydligen sugen på något annat än thaimat och han har fått äran att helt bestämma själv vart vi ska äta så det ska bli spännande..=)

Lämna ett svar