Shopping och Pizza Hut

Jag och Tobbe sa redan från början att ”En gång under vår månad här i Thailand ska vi äta på Pizza Hut”. Och det gjorde vi igår. Annika och Erik var inte sena med att hänga på.

Vi åkte in till Patong och shoppade en himla massa ett par timmar först. Tobbe han shoppade mest – som vanligt! =) Även fast jag också hittade det mesta jag var ute efter. Så nu är alla försenade julklappar inhandlade…=) Spännande va?! Efter ett par timmar kände vi oss hungriga och begav oss till Jungceylon som är ett jättestort shoppingcentra i Patong. Där har de även Pizza Hut.  Vi slog oss ner och beställde alldeles för mycket mat insåg vi när det väl kommit till bordet. Ingen av oss orkade äta upp, trots att vi åt lite av varandras pizzor. Men smarrigt var det iaf.

Alldeles för mycket men god mat på Pizza Hut

Tidigare på dagen hade jag fått låna ett par kryckor av vår hotellägare vilket jag var väldigt tacksam för. Det blev en himla massa gående i Patong, och det hade tagit både tid och massa kraft med tanke på hur mitt knä kände sig. Men med kryckorna gick det smidigt och elegant. =)

Nu har vi en vecka kvar av vår resa. För min del blir det bara sola och bada – ingen mer träning. Och jag är jäkligt osäker på om jag ens ska fortsätta när jag kommer hem. Jag ska nog hålla mig till gymet – där sker det sällan olyckor.

Imorgon åker vi till Phi Phi öarna med Annika och Erik och stannar över natten. Håll tummarna för fint väder. Det har nämligen varnats för storm och monsunregn här på Phuket de närmsta 24 timmarna. Än så länge ser det okej ut, men man vet aldrig.

NU blir det lite bokläsning vid poolen.

Lämna ett svar