Slutet på den här sagan

Idag är det sista dagen här i Rawai på Phuket i Thailand. Det är med lite sorg i hjärtat som jag packa ner mina saker i väskan. En del av mig vill absolut inte åka hem, men en annan del av mig längtar efter alla där hemma – familj, vänner, kollegor och elever. Den sista 1 ½ veckan här har varit sådär rolig. Dagarna har kännst långa och nästan lite uttråkade eftersom jag inte har kunna träna. Dock känns knäet bättre, men något är galet – det känner jag – och det måste jag ta reda på när jag kommit hem igen.

Summa summarum har den resan inte blivit riktigt som jag hade tänkt. Det blev inte alls så mycket träning som jag hade hoppats på. Med långhelger då det varit stängt på grund av jul och nyår och med maginfektion och knäskada så har det blivit drygt en veckas träning bara. Jag som hade sett framemot att träna hela månaden. Det blir heller inget Tylösand med Hjärtat då jag inte lyckats nå mitt mål med minus 5 kg av förklarliga själv så klart…  Nå ja, det är tyvärr inget som man kan rå för… Vi tar nya tag där hemma och filar på ett Hälsokontrakt 2011 som vi båda ska skriva på. Ska först komma på en riktigt bra belöning att se framemot samt en ”böter” om någon av oss bryter kontraktet…=) Har ni några tips så lämna gärna en kommentar.

Trots att det inte blev så mycket träning har det ändå varit en grymt skön, härlig, rolig och spännande månad. Vi har gjort många roliga saker tillsammans. Många saker som skapat nya minnen..=) Däremot hade jag inte blivit ledsen om det varit något bättre väder. Det har varit så mulet flera, flera dagar.. solen har lyst med sin frånvaro om man säger så…=) När man tränar spelar det inte så stor roll eftersom man ändå står under tak och har fokus på just träningen, men när man ska spendera dagarna på egen hand då Tobbe tränar så blir det både lättare, roliga och skönare med sol… Men men… Jag har nog ändå fått tillräckligt med D-vitamin så jag klarar mig till våren och sommaren.

Nu är det dags för den sista frukosten här, sen blir det sol och bad vid poolen och lunch vid stranden. Vi ska också lämna tillbaka våra cyklar och lämna lite saker på gymet som vi inte vill ha med oss hem. Sen blir det förhoppningsvis lite mer sol och bad för att sedan packa ner våra sista saker i resväskorna, äta lite middag på hotellet och sen bege oss till flygplatsen. Om drygt 24 timmar är vi hemma i Sverige igen!

Nästa gång vi hörs av befinner jag mig antagligen i vårt sovrum vid vårt datorbord. Då tänker jag berätta om de sista äventyren vi gjorde här, hur jag tackade nej till en JÄTTEFIN julklapp av Tobias osv.

Sköt om er så länge och hoppas ni får en njutningsfull helg!

Ett svar till “Slutet på den här sagan“

  • Mia o Daniel:

    Hallojsan gummsan o Tobbe =).

    Låter som ni haft d riktigt nice,trots alla missöden. Ser fram emot glöggmys snart då vi delar våra semesterminnen. Hoppas flygresan hem gick som den skulle o att ni kommer igång snart igen med vardagen. Brukar komma in i d snabbt.

    Ha d gottis!!! Kram från Åkerlunds

Lämna ett svar