Solbränna och nya äventyr!

Hejja, hejja!  Snart kan man börja ana att vi har varit utomlands..=) En ljusbrun ton har börjat visa sig på vår hud..=) Två vilodagar på rad med fint väder gör sitt!
Hoppade över träningen helt och hållet igår tack vare trötta benmuskler. Skulle egentligen kört privatträning på förmiddagen, men kände inte att jag skulle hålla ihop. Så istället blev det poolhäng, marknad och återhämtning. Idag har det också varit poolhäng för hela slanten. Nu pausar vi en stund innan vi ska bege oss in till stan. Tobbe ska få massage och jag ska fixa till mina naglar..=) Sen blir det kvällsmat och därefter hopp ner i bingen. Imorgon är det träning igen. Näst sista dagen här i Khao Lak. På tisdag, efter morgonträningen, beger vi oss till Rawai, Phuket. Där testar vi det nya Rawai Supa Muay Thai. Vi möter också upp Jemma och Neill som varit där ett par dagar.
Det ska bli roligt att komma iväg och se något annat, även fast jag kommer sakna det här stället hur mycket som helst. Men… vi lär säkert komma tillbaka igen. =)

Lämna ett svar