Sommar och sol

Idag har det varit en riktigt najsig semesterdag. Första dagen man har kunnat njuta av sol och värme på riktigt sedan jag gick på sommarlov. Hur skönt som helst.
Mötte upp söta Lina vid Pålsjö för lite strandhäng ett par timmar. Ett par timmar som resulterade i ett par brända baklår – fy tusan vad det bränner för tillfället. När vi var nöjda tog vi en liten tur inom stan och spontanshoppade lite. För min del blev det en fin present till Mia som fyller år om 2 veckor, ett par Shorts från Bondelid som egentligen var för dyra, och så blev det 2 par sovshorts. Tänkte att jag skulle han nya, fina, fräscha när vi åker till Thailand.

Mys på stranden..

 

Så här fint kan man ha det varje dag om jag får bestämma...

 

Så klart - Kanelgifflar är ett måste när man är på stranden.

 

Snabbt hem för att få i mig lite energi innan det var dags för ett pass Bodycombat på gymet. Fy tusan vad trött jag blev. Mina ben och min rygg är helt döda för tillfället. Men kul var det. Tobbe kom hem tidigare från sin träning då hans rygg protesterade så det blev lite sill och potatis till kvällsmat och sen en lååååång promend i kvällssolen nere vid stranden. Hur skönt som helst. Dagen kan summeras som SUPERB helt enkelt! =)
Håll tummarna för att det blir lika fint väder i morgon. I så fall ska jag jobba ett par timmar på morgonen sen ska jag fixa mig lite lunch och hitta något trevligt ställe i solen där jag kan njuta av maten, solen, en bra tidning och lite bra musik. Sounds Sweet…=)

Nu är vi båda trötta, alltså jag och Tobbe, och ska gå och lägga oss. Ska nog läsa ett par sidor i Livet Deluxe – den är ju sååååå bra!

Lämna ett svar