Söndag hela dagen!

Söndag och helgens sista dag har infallit. Imorgon är det dags att bege sig tillbaka till skolan och mina huliganer. Ska bli riktigt roligt!!! 5 veckor utan dem har kännts underligt, men som sagt, i morgon är ordningen återställd! Gött att få tjäna lite pengar igen också. Att vara tjänstledig utan lön känns både här och där.. 🙂

Helgen har annars varit ganska så perfekt. Fredagen tillbringade jag med Finaste Lina på stan med lunch och shopping. Tiden bara sprang iväg, helt plötsligt hade det gått 4 timmar och det var dags att bege sig hemåt för att köra ett gosigt Afropass!

 

Kvällen bjöd på pasta med musslor (som för övrigt tappades ut i hela soffa) och tv-tittande.

Hade planer på att träna i lördagsmorse men sov skönt länge så det skippade vi. Åkte ut till Väla istället och shoppade lite presenter, kläder och nödvändiga piller som behövs i Thailand…=) 34 dagar kvar!

Kvällen spenderade vi hos Mia och Stefan som hade inflyttningsfest som avslutades på Tempel. Tackar för en mycket trevlig kväll. Är dock inte lika begeistrad idag. ’

Största delen av denna söndag lär nog både jag och Kärleken tillbringa i soffan med täcke, kudde, bra filmer och eventuellt en smarrig pizza mot slutet. Sa jag att jag skulle ladda inför kommande vecka… Haha! Det är inte mycket di gamle tål..;)

Over and out! Ha en skön söndag!

Lämna ett svar