Spel och Mixfruitshake

Det är en märklig känsla när man väl tänker på vart man befinner sig. Här går vi runt om dagarna och njuter av 33 grader i skuggan och 32 grader i poolen. Ena stunden skiner solen och i nästa stund står regnet som spön i backen. Vi tar moppen till restaurangen för att äta mat och vi tar taxi hem från Supermarket med 36 liter vatten i bagaget. Det är så här livet kommer att se ut i 4 månader. En ganska stor kontrast till vad man annars är van vid. Men fy tusan vad härligt det är! =)

Det har inte hänt speciellt mycket här den här veckan. Tiden har gått åt till att träna på morgonen, äta frukost, slappa lite vid poolen eller vid stranden, äta lunch, slappa lite till, jobba lite och sen bege sig ut i jakten på god kvällsmat. Igår testade vi en svensk restaurang som skulle ha god mat och stora portioner. Och så var det! Grym thaimat – den godaste kyckling med cashewnötter vi ätit hittils – och massa mat! Orkade inte äta upp allt… Till den svenska restaurangen kan man också gå  om man blir sugen på Korv Stroganoff eller Stuvade Makaroner och Köttbullar. Och Annika – de hade även Toast Skagen..=) Än så länge är vi inte trötta på ris och nudlar så vi höll oss till thaimat.
Vi stannade också på en liten italiensk bar i Chaweng igår. Där drack vi lite goda fruitshakes och spelade spel och löste klurigheter. Himla trevligt och avslappnat.. =)

Den lilla italienska baren i Chaweng

Jag hade röda brickor såklart..=)

Imorgon har min ”chef” gett mig ledigt. Så då ska vi ta moppen och köra runt hela ön. Ska försöka hitta vattenfallen som finns här och även besöka en tigerpark där det ska finnas bebistigrar. Vi får väl se vad vi hinner med. Annars har vi ju både lördag och söndag på oss också.

Nu är det dock dags för lite M I G här – har jag tur så kanske jag inte förlorar lika stort idag som jag gjort de andra gångerna. Tobbe ha sån hiskelig tur med sina frågor – han får alla de lätta…=)

Lämna ett svar