Sportlov is tha shit..=)

Åh vad det är skönt att vara ledig. Man får så mycket gjort. Dessutom sprudlar jag av enerig den här gången. Fixar, grejar och donar här hemma. Idag har det blivit storstädning och organisering av badrummet. Har köpt nya praktiska förvaringslådor för att organisera alla våra saker så nu ser det mindre stökigt ut i hyllorna. Riktigt nöjd!

Imorgon blir det nog en sorteringsdag i sovrummet. Där finns det mååååånga hyllor och lådor som kan tänka sig en genomgång… =) Men först ska jag lämna bilen på service på morgonen! =)

Phua – igår testade jag Bodycombat på Sats. Var ett roligt pass – och ännu roligare hade det varit om jag hade kunnat göra alla sakerna. Jävla knä!! Förstår inte att sjukgymnasten inte kan hitta något fel på knäet. Något måste ju vara tokigt när det vill ge vika hela tiden… Jag håller mina tummar på att jag får en tid till ortopeden på sjukhuset SNART!!! I vilket fall som helst så känns det i ryggen efter passet. Fick ju ta i extra mycket när vi boxades. Och fy tusan vad jag upptäckte att jag saknar Thaiboxningen. Vill börja igen NU! Får sätta igång ordentligt och ännu mer med alla sjukgymnastikövningar så att det blir bra fort!

 

Ikväll är vi hembjudna till Mia och Daniel på en något försenad glöggkväll…=) Vi hann ju inte med det innan jul eftersom de var på Bali och när de kom hem var det vår tur att åka iväg till Thailand. Så nu äntligen har det blivit dags – jag hoppas på massa trevliga historier och förhoppningsvis och massa fina bilder. Både från det fina bröllopet men också från Bröllopsresan.

 

 

Lämna ett svar