Sportlov, Taco, Tura och Fluxx

Oh Yes! Årets sportlov har infunnit sig. Måste erkänna att det känns relativt gött att komma hem i början på januari, börja jobba och endast jobba i 6 veckor för att sedan vara ledig en hel vecka. Sportlov is tha shit! =) Ska slappa, ta det lugnt, njuta, gå på bio, träffa Annika, åka till Malmö och göra massa andra saker som är så där härligt najsiga när det är lov.

Ska snart krypa ner under täcket. Tänkte bara uppdatera bloggen lite när jag nu ändå hade både tid och lust.

Har haft en grymt lördag! Sovmorgon till 8.00 (somnar man 20.40 så kan man inte förvänta sig att sova mycket längre), god frukost, slappe, föräldrarna på middag (Tacos blev det efter önskemål av kära mamma), goda cider till maten, 3 turor med sundsbussen, en runda på ”Perrongen”, ett par parti fluxx och nu sitter jag här och ska strax gå och lägga mig.Tobbe han begav sig ut på stan för han ville dansa.. Han är inte riktigt klok! Jag kände mig alldeles nöjd när klockan var 22.00. Passade mig alldeles utmärkt att gå hem och spela lite Fluxx innan Tobbe han gick ner på stan igen på egen hand.

Ja, ni kan ju gissa vem det är som vinner...=)

Imorgon blir det nog inte speciellt mycket gjort… Ska bli skönt med en söndag utan massa måste – fast just det – vi ska ju tvätta på eftermiddagen. Nåja, det ska nog gå det också.. Annars ska jag mest njuta av min ledighet. Gött ska det bli!

Nu är det dock dags att borsta tänder och krypa ner under täcket. Sova, sova, säng, säng, säng. Sova, sova, säng, säng säng..

GODNATT

Lämna ett svar