Står jag på den eller?

Idag är det lördag och det innebär ledig dag! Igårkväll hade vi söta Emil hos oss. När han är här blir det alltid godis och film. Vi brukar i vanliga fall hyra någon rolig tecknad film, men igår ville Emil kolla på Star Wars. Alla jublade utom jag. Hur kul är Star Wars egentligen? Inte speciellt! Jag fick istället lägga mig i sängen med datorn i knäet och kolla på Idol på tv4play. Det funkade det också, men det var inte så socialt…=)

Helgens godisburk

 Lördagens bravader är redan spikade. Först blir det ögonbrynsfix hos duktiga Chez, därefter är det Nia på friskis och svettis med alla söta barnen. I kväll blir det Telegrafen med Annika och Erik. Vi ska prata om vad vi ska hitta på tillsammans i Thailand när de kommer dit. Åååå… längtar som en tok. Ska bli så grymt! Bara 11 dagar kvar! Det går så fort… ska börja packa lite smått nu i veckan tänkte jag. Spännande, spännande.

Just det, Idag fyller min kära mamma år också. Jättegrattis på födelsedagen! Ringer lite senare!! =) Och så firar vi det lite i morgon när vi äter julbord på båtarna. Smaskens ska det bli!

Nu är det Over and Out för idag!
Ha en skön helg mina vänner

Lämna ett svar