Stockholm – 17 Februari

Det är ett datum att minnas mina vänner! Det är den lördagen då jag åkte till Stockholm med en nyfunnen vän för att se Danny Saucedo en tredje och sista gång på Hamburger Börs. OCH VILKEN KVÄLL DET BLEV!

Vi började med de bästa platserna allra längst fram. Sen haglade det ögonkontakt, blinkningar, flörtar och High Five över oss. Danny kom till och med och pratade med mitt sällskap. Jag försökte norpa åt mig hans handduk men han ville inte släppa den…

Efter showen satt vi kvar en stund i hopp om att han skulle komma ut. Efter all uppmärksamhet så var vi nästan säkra på att han skulle komma ut och säga hej. Men så blev det inte. Istället smiter Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia förbi och gå in bakom scen. Så klart att han inte kommer ut då. Va tusan skulle de där å göra just den här kvällen?!

A, ja! Det var en fantastisk kväll som jag kommer leva länge på! Åtminstone 40 dagar. Då ska jag stå längst fram vid scenen på Gothia Towers!

Lämna ett svar