Stockholmshelg = Nystart?

Long time, no seen! Har varit urkass på att uppdatera här inne. Har inte alls känt för det. Inte heller prioriterat den tiden. Men nu fick jag lite sug på att faktiskt sätta igång igen. Ville föreviga helgen med lite ord och inte bara bilder i telefon så därför tänkte jag att här på Dependonme är det ju perfekt. Och då kanske jag till och med ska fortsätta uppdatera… Jag gör ett försök i alla fall.

Helgen har jag tillbringat i Stockholm med finaste Lina. En långhelg då vi åkte redan i torsdags. Det har verkligen gått i ett. Men det har varit helt ljuvligt. Huvudnumret och den största anledningen till att vi åkte iväg var min önskan att ytterligare en gång få gå och se Dannys föreställning på Hamburger Börs. Jag var iväg med Annika i våras, men kände mig inte riktigt klar då och nu fick jag få en chans till.

En fantastisk kväll med riktigt bra platser. Inte de absolut bästa – men de var riktigt bra! God mat, goda drinkar och en fantastisk föreställning. Jag vågar nog påstå att den var bättre den nu. Lite ledigare och mindre inövade samtalsämnen, även om han säger samma saker till publiken, gör samma saker, drick ur samma glas osv – men han kändes ändå mer naturlig. Inte taget direkt ur ett manus liksom.
Och det bästa – jag fick några riktigt bra bilder.

 

På väg in till stan.

På plats – riktigt bra platser.

Uppladdning – Limon Passion blev en favorit.

Han pekade NÄSTAN på mig

Seriösa samtal med publiken

Lite mer samtal – lev i nuet!

 

Man – eller jag – har en tendens att känna en tomhet i kroppen när saker och ting tar slut. Är det inte läger, läsår eller olika ceremonier så känner mig definitivt tom efter att ha lämnat Stockholm bakom mig för den här gången. Men – jag tror att jag kommer tillbaka! Om inte till Stockholm så definitivt till Göteborg!

 

Fridens liljor!

 

 

Lämna ett svar