Strandhäng, biomys och skoskav

Och så lite träning på det sen är livet tipp topp sägs det.

Ny vecka här på Koh Samui, nya mål att uppnå och ännu hårdare träning. Men det är ganska skoj faktiskt. Inte löpningen dock men jag får inte ge mig så lätt. Bara att dra på sig skorna och sweatsuiten och ge sig iväg. Synd bara att jag har fått värsta skoskavet på ena foten av mina inlägg. Igår var det riktigt hemskt – då kunde jag knappt gå på foten, men idag känns det mycket bättre. Sov med antiinflammatoriskt hela natten och det gjorde nog susen. Tänkte visa en söt liten bild på det härliga skavet så ni förstår vad jag pratar om…=)

 

Det känns sådär i foten...=)

Trots att vi lägger många timmar på träning varje dag har vi ändå hunnit med lite andra trevligheter här också under den här veckan vi har varit här. Vi har tillexempel lyckats spendera några timmar på stranden häromdagen när det faktiskt var fint väder. Vi har varit i Chaweng och shoppat lite och även tittat på Thaiboxning. Vi har varit och fått en grym sportmassage som verkligen gjorde susen för trötta och stela muskler. Ett spontant biobesök blev det minsann i lördags när vi åkte in till Chaweng. Stannade till på Tesco Lotus och kollade vilka filmer som gick och hittade någon som faktiskt lät helt okej – Dream House. Nu i efterhand hade vi lika gärna kunnat vara utan…=) Jättekonstig film! Vi har också hunnit med att gå på spa. Det gjorde vi igår när det ändå var trist väder ute. Tim – min tränare – sa till mig att om man sitter i en bastu och får en skön massage efteråt så kan det räknas som två dagars återhämtning av musklerna. Jag vet inte om det är sant men vi testade det åtminstone. Och det var riktigt skönt. Sen var vi hur trötta som helst resten av dagen.

 

Tobbe mumsar popcorn och jag tittar på...=)

Vägen ner till stranden...

Annars är det som vanligt här – inga speciella nyheter direkt. Mina kära föräldrar kommer hit om 2 veckor. En hel väska full med godis – som jag inte får äta tyvärr – men desto godare blir det när jag väl får göra det igen…=) Mums ska det bli med choklad och nappar!

Nu ska jag ta mig en powernap så att jag är pigg och redo för mitt tredje träningspass för dagen.

Over and Out!

Lämna ett svar