Strike, spärr och discobowling!

Förra helgen spenderade vi lördagskvällen med Mia och Stefan. Efter en snöig promenad till IH spelade vi 2 rundor bowling. Gick så där för min del – det har blivit en form av inbördes tävling varje gång vi spelar något. Jag brukar vinna, Tobbe brukar bli tvåa och Stefan trea. Den här gången ändrades ordningen. Tobbe blev den totala ettan, Stefan den totala tvåan och Jag den totala trean. Mia bryr sig inte så mycket om att tävla, hon har mest roligt…=) Stefan var mer än stolt över att lyckas näst bäst den här gången…=) Men det var han värd. Han spelade riktigt bra!!! Ska dock tillägga att jag vann andra serien! =)

Vi fortsatte sen hem till oss för lite Vegetarisk lasagne som för övrigt smakade mer än mumsfillibabba och därefter sällskapsspel. Det blev både Partyalias och Pictionary. Pictionary är hur kul som helst – man kan garva läppen av sig när man ritar, särskilt om man är riktigt usel på att rita. Tobbe och jag hade ingen chans! Fast det beror mest på tärningskasten hävdar jag..=) En mycket trevlig kväll som alltid!! =) Nästa gång vi ses blir 2011 när vi har kommit hem från Thailand igen… Oh yes indeed..=)

Mia förklara ord för fulla muggar - fast för Stefan som ska gissa.

När man ska förklara ord i Partyalias gäller det att verkligen gå in för sin sak. Och det har Tobbe förstått… Här håller han på för fullt att förklara ordet Älg för mig – Tror jag iaf! =)

Tobbe förklara ordet Älg för mig

Lämna ett svar