Sushimys

Igår hade vi Fia, Sveta och söta lilla Alice här hemma. Vi hade bestämt oss för att göra egen sushi vilket blev ett väldigt lyckat drag. Sveta var en hejjare på att rulla sjögräsrullar! Tyvärr finns det inga bilder då Kameran lös med sin frånvaro – vi får leva på minnena istället…=) Det var en mycket trevligt kväll iaf – hoppas det inte dröjer allt för länge tills nästa gång.

Sköna söndag idag. Började med en liten sovmorgon till 9.20. Det behövdes efter de få timmar jag fick i fredagsnatt när Emil och Ellen var här. Åt frukost tillsammans framför tv:n och sen traskade vi hem till Mamma och Pappa för att hälsa på Calippo – min farbrors katt som mina föräldrar passar när han gottar sig i Thailand. Så söt kise – en birma med världens finaste päls och ögon. Den har det riktigt bra hos Mamma och Pappa. Får leverpastej och skinka till frukost, massa kel och bus. Jag tror den trivs som fisken i vattnet.

Vi traskade hem igen i det fina men kalla vädret, Tobbe la sig och vila en stund och jag satte mig och jobbade och skrev på mitt personliga brev. Det är sjukt svårt. Men nu har jag skickat iväg det för en första granskning. Sen får jag fila lite mer på det innan det är dags att skicka iväg det på allvar.  Sen var det dags för Tobbe att laga lite mat – Potatismos och Falukorv. Blev hur gott som helst!!!! Vi har bestämt att han ska laga mat MINST en gång i veckan så att jag slipper göra det alltid – och det här var verkligen en bra början. Skönt att kunna sitta ner och fortsätta med det man höll på med utan att behöve tänka på maten, utan den fixade han. Ett trevligt och nytt inslag i vår vardag! =)

Nu är det dags för en tur ut till Bjuv och Tobbes föräldrar, sen handla lite nödvändigheter och ikväll blir det filmmys och eventuellt lite Thaimat. De har öppnat en ny Thairestaurang här i närheten som vi kände att vi kunde testa.

Nahe – dags att dra på sig ytterkläderna och hämta bilen.

Over and out!

Lämna ett svar