Sweatsuit och Soppekök

I torsdags hade Tobbe ett ärende in till Chaweng vilket passade alldeles utmärkt. Vi kunde då äta vår favoritlunch på det bästa soppeköket vi har hittat. De har så förbenat god mat och det kostar nästan igenting. Den här gången blev det dock lite dyrare än vad det brukar – 120 baht för oss båda två – men det beror kanske på ingredienserna i maten..=) Spelar mindre roll faktiskt. Gott är det…

All den här maten kostar alltså typ 28 svenska kronor. Det kan man stå ut med..=)

 

Innan vi åkte till Chaweng så fick Tobbe för sig att han skulle ut och springa och samtidigt testa min Sweatsuit som jag har sprungit med i nästan 3 veckor. Jag tror inte riktigt att ni förstår hur varmt det är i en sådan dräkt när man springer i 30 graders värme. Det är inte mycket man mäktar med… Som längst sprang jag 9 km (inklusive intervaller och backsprinter)  när jag hade den på mig. Men då sprang jag klockan 7 på morgonen när det är något svalare. Tobbe sprang klockan 11 mitt på dagen, dock bara halva sträckan men jag är bergis på att det var lika jobbigt! Jag har tyvärr ingen bild på mig själv iklädd Sweatsuiten så ni får nöja er med en bild på Tobbe istället…=)

Varmt? Ni kan tro!!!

Lämna ett svar