Tack så mycket! Det blir jätteroligt! Haha…

Häromdagen berättade Tobbe för mig att jag hade pratat i sömnen. Han låg och läste och jag somnade (ungefär som vanligt). Helt plötsligt hade jag ganska högljutt sagt ” Tack så mycket! Det blir jätteroligt” och så hade jag skrattat och därefter lett väldigt nöjt. Så roligt!! Den senaste veckan har jag sovit väldigt oroligt och drömt en massa saker. Inga hemska saker, mest roliga. Kommer dock inte ihåg vad jag har drömt men jag har en bra känsla i magen när jag vaknar så det kan inte vara något hemskt. Häftigt med drömmar!! =)

Helgen sprang på i all sin fart. Mycket av energin går åt till hustänkande för tillfället. Många turer med mäklaren och säljarna för att få det som vi vill ha det. Hur ska vi göra med renoveringen? Vad ska vi börja med? Vilka möbler behöver vi? Hur ska vi möblera? Hur gör vi med trädgården? Boka möte på banken? Säga upp lägenhet? Flytta elen? Vilket huslarm ska vi välja?

Som sagt, mycket energi går åt till huset. Men det är bara roligt. I lördags slappade vi dock ett par timmar på stranden. Det var sol och fint väder och den grillade maten blev superb! Senare på kvällen gick vi på bio och såg MIB III – helt okej, men inte lika bra som de andra två.

I söndags tog vi sovmorgon, plockade och fixade lite och åkte till Eslöv på eftermiddagen. Där stod det grill och reseplanering på schemat! Kommer bli såååååå bra den här Schweizresan. 6 spralliga, glada och fantastiska människor som ska tillbringa 10 dagar tillsammans. På 10 dagar kommer vi befinna oss i 5 olika länder…=) Pizza i Italien? Oh yes!

Nu tänkte jag ta tag i disken här hemma och sen ladda inför min näst sista riktiga arbetsdag den här terminen! Sommarlov? JA TACK!

Ett svar till “Tack så mycket! Det blir jätteroligt! Haha…“

  • Tobias:

    Det roliga är att igårkväll så gjorde du något snarlikt. Du kommenterade något och så skrattade du igen sådär glatt igen.

    Jag höll precis på att somna när jag hörde dig börja prata 🙂

Lämna ett svar