Tahiboxning och Shopping

I måndags satte jag igång med Thaiboxningen igen efter över en veckas uppehåll med julstängt, maginfektion, och nyårsstängt. Var riktigt roligt att komma igång igen. Började måndagen med ett löppass på morgonen – riktigt skönt. Jag har aldrig riktigt gillat att springa tidigare, men nu kan jag nästan tänka mig att ta ett par rundor i veckan där hemma också. Börjar man i liten mängd kanske man inte tröttnar lika fort och kan då också fortsätta.

Känner också att min thaiboxning har blivit bättre både vad gäller teknik och fantasi. Nu tycker jag till och med det är roligt att sparras eftersom jag vågar göra mer saker. I somras var det rena katastrofen. Ser nästan framemot att fortsätta sparras på träningen där hemma. Kanske får jag inte överdrivet mycket stryk…=)

I tisdags hade jag och Annika kvalitetstid tillsammans. Jag åkte och hämtade henne i Kata och sedan åkte vi vidare till Premium Outlet. Ett ganska stort shoppingområde med en hel del trevliga affärer. Dock mycket Thaikläder – dvs storlek S och M… =) Det var ett tag sen man var storlek S och M tyvärr – men men. Jag lyckades ändå hitta en plånbok, ett linne och en present till ett av syskonbarnen där hemma. Letade efter en Peak jacka, då jag hört och läst att det ska finnas jättefina och billiga sådana här. Men hittade inte en enda jacka… Måste vara på något annat outlet…

En trevlig eftermiddag med en trevlig vän!

Lämna ett svar