Thaibuffé, skorpioner och glass

Igår tog vi ledigt från träningen. Tobbe hade ont i ryggen och behövde vila och jag är inte så sugen på att köra moped själv så jag passade också på att vila. Ganska skönt – dessutom är inte träningen här på Koh Samui speciellt rolig så det kändes som att det kunde kvitta… =)

Istället slöade vi ett par timmar vid poolen. Det gäller att passa på när solen är framme. Och på kvällen umgicks med våra nya vänner här på Koh Samui, Magnus och Dear. Första gången vi var ute och åt med dem åt vi en Thai BBQ Buffé och det ville jag gärna göra igen då det var hur trevligt och gott som helst. Och det gjorde vi igår. Vi satt i flera timmar, grillade vårt eget kött, kokade våra egna grönsaker och pratade en massa. Helt plötsligt kommer en ur personalen springande med en stor grilltång och nästan kastar sig under bordet som stod bakom oss. Gissa vad han fångade? En stor svart skorpion! Den hade till och med hunnit bita en tjej i tån. Inte alls trevligt tyckte jag!

Full fart på matlagningen!

En del av allt kött man kan välja på. Ser inte jättetrevligt ut men det blir hur smaskigt som helst!

Det räiga djuret som sprang runt på golvet... Hua!

Efter maten var pojkarna sugna på glass, och eftersom vi ska lämna Koh Samui i morgon och inte kommer ha tillgång till någon McDonalds på typ 2.5 vecka så ville Tobbe äta glassen där. Mjukglass med varm chokladsås. Tror ni han var lycklig?

Så här glad blir man när man får glass från McDonalds...=)

Nu tänkte jag börja packa och städa undan här. Har en del att göra innan det är dags att åka iväg i morgonbitti. 6.45 kommer taxin och hämtar oss. Det är jättetidigt! Men det ska minst sagt bli skönt att bo på hotell. Få nybäddad säng varje dag, städat varje dag, rena lakan var tredje dag osv.

Vi hörs från Koh Tao mina vänner!

Lämna ett svar