Tiden bara går och går och går…

Idag har vi redan varit här i 2 veckor. Det känns som att vi kom igår… Men så är det väl – Tiden går fort när man har roligt. För det har vi verkligen! Och vi mår så bra! Jag mår så bra!

I onsdags firade vi vår 8-årsdag. Jujeda mig sådant galej det var! Eller inte..=) Däremot tog vi sovmorgon eftersom julafton blev lite sen. Tobbe rev av ett privatpass med Bin och jag låg i solen. På kvällen åkte vi in till ”stan” och kollade i lite affärer och åt en helt okej middag. Inte det godaste vi har ätit, men det var ändå trevligt. Äntligen fick jag min ”Fried Morning Glory”. Smaskigt värre.
Resterande dagar har vi ägnat till träning, träning och träning. Och sol och bad så klart. Några stunder vid poolen och några stunder på stranden. Kroppen har kommit in i det så nu kör vi 2 pass om dagen utan att känna oss helt slutkörda. Dock skippade jag morgonpasset i morse tack vare alldeles för lite sömn. Vår AC har pipit konstant hela natten. Strömmen har kommit och gått med några minuters mellanrum och varje gång strömmen kom tillbaka så pep ACn trots att vi hade stängt av den. Ett tag trodde jag att jag låg på kontrollen och varje gång jag rörde mig så tryckte jag igång ACn. Till slut kom Tobias på den briljanta idén att stänga huvudströmbrytaren och då fick vi sova i åtminstone 2 timmar…=)

Ikväll blir det Thai BBQ – det var längesen nu – och en tidig kväll i säng. Imorgon åker vi nämligen till Similan Island på en snorklingstur! Det ska blir mycket, mycket trevligt!

En halv pannkaka med banan och nutella har faktikst slunkit ner... Det är sååååå gott!

8 år tillsammans.... =)

Papayasallad och morning glory är helt klart 2 av mina favoriter.

Eftermiddagssol på stranden

Lämna ett svar