Total avslappning

Helgen gick verkligen i avslappningens tecken. I fredags åkte vi till Norje, till Tobbes mosters stuga tillsammans med Mia och Stefan. Vi skulle mysa, spela spel, elda i öppna spisen, gå på promenader i det fina vädret, bada bastu, grilla, shoppa, äta godis och chips, spela lite mer spel och bara ha det allmänt skönt. Och så blev det också – allt utom bastubadet. Vi tog oss aldrig riktigt tid till det…

Det är så skönt i stugan. Lugnt, tyst, harmoniskt, mysigt, fint, avslappnande… Man sover hur bra som helst på natten och man slappnar verkligen av. Helt rofylld är man när man åker därifrån.

I fredags blev det Nachotallrik som jag och Tobbe har som tradition när vi kommer dit och så spelade vi Geni. Mia har ju gått NV på gymnasiet så hon vann så klart…=)  Var ganska trötta men vi orkade ändå stanna uppe till över 12 – det måste vara rekord för mig och Tobbe en fredag…=)

Tobbe och Stefan är redo att hugga in på den traditionsenliga Nachotallriken.

 

En hel del Geni blev det också - vi hade ingen chans mot Mia som var överlägsen varje gång!

 

Mysfaktor på hög nivå

 

På lördagen hade vi bestämt att vi skulle åka in till Kristianstad för att shoppa så det gjorde vi. Dock blev det inte så mycket shoppande – Alla var inte riktigt lika intresserade och då känner man sig lite stressad och då blir det inte lika roligt. Men vi hade trevligt ändå. Vi avslutade besöket med en god lunch på Ko San – wokade nudlar med kyckling å sweet chili – MUMS!

Mia och Stefan inspekterar strumporna på Team Sportia

 

När vi kom tillbaka till stugan var jag och Tobbe helt slut så vi var tvugna att gå och lägga oss en timme. Somnade och sov hur skönt som helst och sen var vi pigga och alerta redo för lördagkväll och allt vad det innebar – ett par promenader längs havet, lek på lekplatsen, grill, lite mer eld i spisen, massa godis, Drakborgen och Labyrint. Den där labyrinten la vi en hel del tid på under helgen. Tobbe var helt klart bäst som klarade hela både framlänges och baklänges. Själv kom jag nog bara till hål 21… =)

Vacker vy från stranden i Norje

 

Håller isen måntro?

Ett par parti av Drakborgen blev det också..=)

 

En gammal klassiker som Tobbe var överlägset duktig på.

Hela helgen avslutade vi med ett obligatoriskt besök på Förmedlingscentralen i Tyringe. Det är ganska skoj att gå och titta så där en gång om året. Men att folk väljer att följa med på arrangerade bussresor dit för att handla lite det förstår jag inte. Okej för Ullared som är LIIIIIITE större, men Tyringe? Man slutar aldrig att förvånas… =)

Det har verkligen varit en helt fantastiskt trevlig helg. Kul att få umgås på ett annat sätt. Man får se andra sidor av varandra – positiva sidor dock! =)

Nu är det dock ny vecka och nya äventyr.

Sköt om er!

Lämna ett svar