Träning, föräldrar och sjukhus

Nu har det gått 3 veckor sedan vi kom tillbaka till Koh Samui. Dessa tre veckorna har gått hur fort som helst. Känns inte som vi har hunnit med något alls. Men det beror ju på att vi, eller jag rättare sagt, har tränat 3 gånger om dagen. Tobbe har varit snäll och följt med rätt många gånger han också. Det har varit sjukt tufft med rejäla plågor, mycket svett och en hel del tårar. I onsdags stod vågen på – 5,5 kg och det är jag grymt nöjd med. Mina 3 veckor av Intensive Fitness Program skulle egentligen avslutas i morgon klockan 12. Men Tji fick jag. I natt vaknade jag med värsta smärtan i ena knäet. Kunde inte böja, sträcka eller röra det. Kunde inte heller stå på mitt ben. Det gjorde ont hela tiden.
Klockan 8 tog vi en taxi till Bangkok Hospital här på Koh Samui och här ligger jag nu. Nerbäddad i en sjukhussäng, med tv på väggen, någon kylmakapär på knäet och massa mediciner och smärtstillande i kroppen. Har precis avnjutit en riktigt god middag med anka och en riktigt smarrig efterrätt. Känner mig mycket bättre i knäet, men har en känsla av att det beror på den smärtstillande medicinen jag har fått.. =) Nåja – bara det blir bra så att jag får åka hem i morgon igen så är jag nöjd. =) Sen ska jag ha semester resten av tiden. Ska bara röra på mig alldeles precis lagom för att hålla formen. Dvs, långpromenader och lite, lite, lite thaiboxning. Resten av tiden ska jag njuta av solen, havet och lugnet. Och jobba lite också så klart..=)

Nu ska jag fortsätta njuta av min goda efterrätt och kolla på lite film tror jag.

Lämna ett svar