Träningsvärk så det står härliga till

Efter två dagars Thaiboxning kan jag knappt gå. Jag har en sådan grym träningsvärk i mina vader. Det blir lätt så när man väljer hopprep som uppvärmning. Idag utsatte jag mig däremot för en helvetisk massage i vaderna för att mjuka upp dem så att jag kan fortsätta hoppa hopprep i morgon. Jag såg både stjärnor och svart och höll nästan på att dö på kuppen så öm jag var. Men efter en halvtimme kändes det lite bättre, och nu ett par timmar senare känner jag det ännu bättre. Det är fortfarande ömt och stelt och jag går som en anka, men det går över.

Förövrigt så funkar träningen ganska bra. Jag håller mig till att boxas. Vågar inget annat för knäet skull – men det känns ganska bra ändå. Tränarna har förstått att jag har ett skadat knä och att jag inte kan sparkas så de låter mig jobba extra mycket med boxningen istället. Däremot måste jag säga att jag gillar Rawai Muay Thai mycket bättre än Super Pro. Här är knappt någon one-one träning med tränare, inte alls på samma sätt som i Rawai där man har one-one nästan hela tiden. Nåja, träningen ska nog ge resultat ändå ska ni se!

Här tillbringar jag varje morgon...=)

Igår hade vi vår första träning på gymet. Det resulterade i en slö dag. Vi orkade inte göra något speciellt – vi fick lite jobbat och lite badat i poolen. Men mycket mer var det inte. Hade sovit ganska dåligt på natten så vi kände oss ganska trötta. Gjorde det enkelt för oss och stannade vid lägenheten hela dagen. På kvällen körde vi en kort runda för att få riktigt god mat. Vi har en hittat en restaurang som ligger lite borta från centrum som har jättegod och prisvärd mat. De har också grymma fruitshakes. Min favorit är Mixed Fruit…=)

Svalkande och otroligt gott..=)

I söndags bestämde vi oss för att köra ett annat håll när vi skulle iväg och äta på kvällen. Vi ville inte köra speciellt långt eftersom vi skulle försöka komma i säng tidigt då vi skulle starta med träningen dagen efter. Av en slump hamnade vi i Fishermans Village. En liten by som påminner lite om Koh Tao måste jag säga. Massa fiskrestauranger längs med en liten smal enkelriktad gata där det nästan bara kör mopeder. De flesta restaurangerna ligger vid stranden så man har havsutsikt när man sitter och äter. Några restauranger erbjuder Candle Light Dinner At The Beach. Det ska jag få Tobbe till att testa en gång – Romantiskt om inget annat! =) Däremot är det ganska höga priser på restaurangerna – men så blir det väl när läget är som det är och att det nästan bara är Seafood som serveras. I söndags hittade vi i alla fall en liten, liten restaurang som serverade enkel Thaimat till ett billigt pris. Jag tyckte min mat var riktigt god, medans Tobbe inte var lika förtjust. Däremot hade vi en fantastisk utsikt när vi satt och åt…=)

Vackert så det slår...

Varje fredag är det tydligen någon marknad i Fisherman Village – vi missade den i fredags då det regnade. Hoppas på bättre lycka nu på fredag.

Nu ska jag ut och dansa lite soldans så att det slutar att regna. Klockan är tjugo i åtta på kvällen och det regnar hur mycket som helst. Regn så här sent på kvällen kan innebära väldigt mycket regn och väldigt länge vilket i sin tur innebär att vi blir utan mat. Vi bor nämligen så pass off att om vi sätter oss på mopeden och kör iväg blir vi minst sagt blöta. Och det är inte så trevligt om man ska sätta sig och äta någonstans.. Nåja – håll tummarna på att det slutar regna så vi kommer iväg och får mat i oss..=)

Peace out!

Lämna ett svar