Tylösand Spa och Hotell

Helgen tillbringade jag och Tobias på Tylösand spa. Jag fick det av honom i julklapp. Det blev en helt fantastisk helg. Massa god mat, massa träning och massa relax. Man är helt klart utvilad och harmonisk när man kommer därifrån.
Åkte i fredags så att vi kunde checka in när vi fick tillgång till rummet klockan 15. Bytte om till badkläder och gick och spaade i bubblepool och utomhuspool och bara tog det lugnt en stund. Vi båda blev lite rastlösa så vi bestämde oss för att byta om till träningskläder istället och träna lite i gymet. Så det gjorde vi! Fattar inte hur man kan tycka det är roligt att bara lyfta vikter. SÅ TRIST! Tobbe försöke få mig att köra efter sitt eget program så det blev bröst och armar som fick kämpa. 3o minuter höll jag på sen ville jag inte. Då var jag riktigt uttråkad. Som tur var så väntade en skön massage på mig. Fick en massage i present på Alla Hjärtans Dag. Så medans Tobbe kämpade i gymet och sedan på ett spinningpass så njöt jag för fulla muggar av en chilimassagen.

Först blev jag insmord i en chililera över hela kroppen. Sen la massören mig i en sorts plastpåse och sen packade hon in mig i en värmesäck. Där fick jag ligga i 15 minuter. Efter en stund började det bränna på kroppen – så där som det brukar kännas om läpparna när man äter mat som är kryddad med chili. En skön känsla. Efter 15 minuter skrubbade massören kroppen och sen fick jag duscha av leran. Hela behandlingen avslutades med en avslappnande och skön helkroppsmassage med chiliolja. Även denna brände lite… =) Fantastiska 75 minuter. 

Tobbe är redo för kvällen middag!

 

På fredagkvällen njöt vi av underbart god mat – dock väldigt lite – och avslutade med lite ost och kex på rummet tillsammans med en film. 21.15 började vi gäspa ikapp och natten hälsades välkommen…=)

Lördagen hade vi fullt upp. Supergod frukost klockan 8 och sen satte vi igång. 5 träningspass klarade jag av under dagen. Först upperbodypump, sen spinning och därefter core. Vi fyllde på med ännu godare lunch och sen vilade vi lite i relaxen med bubbelbad, utomhusbad, läsning och en powernap i en av vilosängarna med utsikt över hela havet. På eftermiddagen var det dags för 2 nya pass. Zumba för min del och Spinning för Tobbes och sen körde vi ett Yogapass också. Lagom möra när klockan blev 19 njöt vi av en helt otrolig karibisk buffé. Lika trötta och avslappnade knöt vi oss lika tidigt som på fredagen.

Salladsbordet på lunchen

Söndagen spaade vi bara eftersom det inte fanns några roliga pass. 11.30 åkte vi hem mer än nöjda. Hem för att börja förbereda veckans arbete. Efter en veckas lov behöver man fundera en extra gång på vad som ska göras när man kommer tillbaka.

Summa Summarum så var det en helt otroligt skön och mysig helg som jag tackar min bästa Päronskrutt för!!! =)

Lämna ett svar