Uppdatering från Koh Tao

Nu har vi då kommit fram till Koh Tao. Vi har till och med hunnit vara här i snart 4 dagar. Och det har varit 4 helt fantastiska dagar. Vi bor helt okej i ett rum med AC, dubbelsäng, TV och 323000 myror/termiter på väggarna. Dessutom har vi lyckats få vars ett täcke.. =) Poolen är grym! Den är sval, stor och ren! Däremot finns det inga madrasser på solsängarna. Men det gör inte så mycket…=)

Båtturen från Koh Samui till Koh Tao var nog det värsta jag varit med om. Det blåste, gungade och vågorna var rätt så höga på sina ställen. Dessutom fanns det inte någon servering på båten så man kunde inte få i sig något för att lugna magen. När vi stannade på Koh Phangang efter 40 minuter stod jag inte ut längre, då fick jag en sjösjukepilla och 2 klunkar vatten och sen var det bara att försöka stirra på horisonten. Jag var minst sagt lättad när vi kom fram till Koh Tao 1.5 timme senare. Hua! Och det värsta är nästan att vi ska göra samma båttur om en dryg vecka då vi ska åka till Bangkok – och det sägs att havet är ännu värre på det hållet. Blöööö!!!

Stranden här på Koh Tao är helt fantastiskt. Och denna gången är det mycket vatten i havet så man kan få vatten mer än till vaderna..=)

Nåväl – här på Koh Tao är livet härligt. Jag spenderar mina dagar med Thaiboxning klockan 8.00 på morgonen. Går hem, duschar och sen går jag och sätter mig på ett fik med min Kindle och äter en smarrig frukost. Traskar hemåt och njuter av solen ett par timmar vid poolen, jobbar lite, äter lunch och sen är det dags för träning nummer 2 klockan 16. Behöver jag berätta att jag är trött på kvällarna? Som tur är har Tobbe varit lika trött då han har varit ute och fridykt vilket också tar på krafterna.

Här tillbringar jag ungefär 4 timmar om dagen..=)

Och så här kommer resten av dagarna också att se ut i princip. Koh Tao är nämligen platsen där man mest njuter av tillvaron och omgivningen! Skönt värre!

Ingången till vårt hotell...=)

Nu tänkte jag dock vila en stund för att försöka få musklerna att återhämta sig. Jag känner mig rätt mör. Det tar ett tag att vänja sig vid 2 pass om dagen. Eller så kanske det är åldern som spelar in…=) Den som lever får se!

Lämna ett svar