Veckan som är!

Den här veckan känns helt fullspäckad. Det är bara 1½ vecka kvar sen är det sportlov. Ska bli skönt att bara vara hemma och göra lite vad man vill utan att känna några måsten. Hoppas på att Tobbe är i malmö så mycket som möjligt så att han inte jobbar hemifrån – det stör ron lite.

Det här stör inte ron iaf!

Hade uppdragsdialog med min rektor igår, vilket kändes väldigt bra. Fick sagt en massa saker om allt möjligt. Fick också veta lite om hur det kan gå till i Juni när min tjänst på pappert tar slut – sen vad som sker i verkligheten är ju en annan femma. Simningen är igång på idrotten – hade första gänget i vattnet idag. Gick hur bra som helst. Så snälla och lugna. Ikväll blir det avslutningsshow med våra nior tillsammans med Sara – kvällen avslutar vi med en middag på stan. Trevligt värre!!

Helgen som kommer är också helt full – Emil och Ellen ska sova här på fredag. På lördag kommer Fia, Sveta och lilla söta Alice hit. Då ska det lagas sushi på egen hand. Ska bli intressant att se hur det går..=) Söndag är väl egentligen den enda dagen som inte är bokad..=) Sen är det bara en vecka kvar och sen drar vi iväg till Tylösand över helgen! Oh yes!! =) Fin, fin julklapp..=)

Just det – det är ju alla hjärtans dag också. Det måste bli på måndag väl? Vi får väl se om det blir något firande av dagen eller inte… =) A ja, något måste vi ju göra. Vi glömde ju trots allt bort vår femårsdag när vi var i Thailand..=) Får ta igen det på Alla hjärtans dag istället.. =)

Nu tänkte jag fixa lite här hemma innan det är dags att möta Sara på stan.
Ha en skön tisdag och en kalasfin vecka! =)

Tjillevippen!

Lämna ett svar