Vilken helg det blev!

Har haft en helt fantastisk helg på alla sätt och vis. I skolan avslutade vi veckan med en temadag och ett litet firande av att det första spadtaget på den nya skolan togs. Dagen rundades av med en trevlig föreställning på Dunkers som våra duktiga sexor själva hade satt ihop. Efter föreställningen hade jag ett möte inbokat med rektorerna på Västra Berga. Som det ser ut nu så är det där jag befinner mig till hösten – men om jag har något att säga till om så vill jag hellre vara någon annanstans. Nästan 50% av tjänsten är belagd i särskolan, och jag är inte så säker på att jag vill undervisa där…. Men antagligen har jag inget val alls…. =)

I lördags började vi med en rejält lång skogspromenad i Tingvallaskogen. Vi hade packat med oss lunch som vi åt mitt bland alla granar och träd – hur mysigt som helst. Dock var det den mest konstiga slinga jag varit med om. I vanliga fall följer man ett spår som går typ runt och sen kommer man tillbaka. Det här spåret gick på ett helt annat sätt. Mer som serpentinvägar och helst plötsligt skulle vi vända mitt i skogen och gå tillbaka samma håll fast på en stig som gick femton meter höger om den stigen vi kom på. Och så gick det hela tiden.. Över stockar och stenar, över sumpmark och träsk och över bäckar och broar… Efter drygt 2 timmar var vi tillbaka vid bilen  – lagom möra. Men mysigt var det.. fick se massor med vitsippor… =)

Vårtecken i Tingvalla

 

På kvällen hade vi bjudit hit Annika och Erik på lite mat, snacks och sällskapsspel. Det blev en mycket lyckad afton. Tobbe hade valt att vi skulle bjuda på Texaspanna – vilket verkligen gick hem hos Gästerna. Till efterrätt hade jag gjort en marängtårta som jag aldrig gjort förr. Och den gick också hem – till och med hos mig och Tobbe! Den får vi göra fler gånger…=)

Smarrigt värre!

 

Efter maten satte vi oss i sofforna och spelade först en runda Pratmakarna – och för en gångsskull så förlorade jag och Tobbe…=) Därefter introducerade Erik Norrländs Rummy för oss. Jätteroligt spel, men tyvärr blev vi alla lite för trötta så vi orkade inte riktigt spela klart. Nästa gång får vi starta lite tidigare… =)

Vad är en spelkväll utan snacks...=)

 

I söndags fortsatte vi njuta av det fina vädret – först med lite fotboll på Norvalla där min systerson spelade och sen hälsade vi på Tobbes syster och systerbarn. Det är ju snart påsk så det var dags att lämna påskägg – om än något för tidigt! Själv undrar jag om jag får någon påskpresent. Jag klurar också på vad jag ska ge Tobbe i påskpresent. Några tips? I så fall tar jag mer än gärna emot dem!! Det är jättesvårt – han önskar sig nämligen ingenting säger han. Och det jag klurar på – det vill han inte ha! A ja, jag kommer väl på något!

Lämna ett svar