Vinden har vänt!

Japp! Så är det. Förkylningen är nästan borta och den eländiga hostan är också på väg bort. Dessutom är det fint väder! Efter helgen kan jag nog sätta igång att träna igen. Så på måndag är nog livet åter på sin plats!

Idag blev det en dag på stranden. Hur skönt som helst! Klarblå himmel och lite blåst som svalkar skönt. En bra bok och en god fruktshake på det – LIVET PÅ EN PINNE! Nu har vi bara 2 veckor kvar på den här paradisön innan vi drar vidare till nästa paradisö – KOH TAO! Ser verkligen framemot 10 dagar i lugnet. Då ska jag sätta igång och träna 2 gånger om dagen också. Tobbe ska ändå gå någon fridykningskurs så jag kan lika gärna roa mig med träning. Det ska bli skoj! Och så ska jag äta sjukt goda mackor på Havens Café och springa runt i mina surfingshorts hela dagarna!

Visst blir man lycklig?

Igår var vi ute och åt med två nya bekanta här på Koh Samui. Tjejen i paret är thai så hon visades oss hur man åt riktig thaimat. Det blev någon form av BBQ-buffé där man tillagar sin mat själv vid bordet. Massa mat fanns det att välja mellan – fläsk, kyckling, biff, räkor, krabbor, grönsaker, ris, nudlar – ja, allt man kan tänka sig. Köttet stekte man på en varm platta av något slag och de andra sakerna la man i buljong som kokade runt omkring köttet. Fantastiskt gott! Tror aldrig att jag och Tobbe hade testat det själva då vi inte visste hur man skulle göra, men efter en superb introduktion kommer vi garanterat gå dit igen. Kostade ju bara en spottstyver dessutom! Sånt gillar vi! Tyvärr lämnades kameran hemma så det blev inga bilder. Får fixa det en annan gång.

Nu är det snart dags att packa ihop för idag och bege sig iväg för kvällsmat. Undrar vad jag är sugen på idag? Kyckling och Ris kanske?

Lämna ett svar