Danny – Premiär i Helsingborg

1 februari hade Danny premiär av sin turné här i Helsingborg och jag hade fått med mig ett gäng kollegor och så klart Ann-Sofie! Det blev en helt fantastiskt kväll, grym show och en efterlängtad vår drog igång.

Vi laddade upp med mat och drink på Mollbergs i ett litet försök att springa på Danny men jag missade honom med 30 sekunder 😕 Kom precis runt hörnan när han hoppade in i Taxin. Typiskt!

Konserten var helt sjuk! Vilket gäng! Och vilken jävla stjärna han är! Det går knappt att beskriva med ord vad det är man upplever under dessa 90 minuter. Jag blir lika tagen varje gång. Och varje gång lyckas Danny överträffa sig själv. Den här våren blir en vår att minnas!

Efter showen lyckades jag springa på Danny på stan. Fick ett glatt hej och en kram och ett ”Fan så fint att se dig”. Vi var på väg till Marina Plaza när han hoppade ur sin taxi utanför Mollbergs precis när vi gick förbi. Perfekt tajming! Han Stannade och pratade en liten stund med mig och det var lika trevligt som det alltid är när han tar sig tid.

En helt perfekt kväll på alla sätt och vis!

Lämna ett svar