Semester vecka 2!

Veckan började med att jag fyllde år. Fick paket, kärleksmums och sång på sängen. Drog till Leos Lekland med Maja och bjöd hem mamma och pappa på Tacos på kvällen. En av de sämre födelsedagarna jag haft faktiskt. Nu minns jag varför jag åkt utomlands de senaste åren 🙈

Maja och jag hade även en lekplatsdag på stan. Lekte på Kärnanlekan, bibliotekslekan och spindellekan. Den dagen avslutades med sällskapsspel i trädgården.

Vi fick också äran att låna Ludde en dag. Maja valde då att vi skulle till hembygdsparken i Ängelholm. En fantastisk dag med massa lek, fika och bus 👌

Vi avslutade veckan med två nätter på Gekås camping tillsammans med mormor och morfar. Fint väder, fint boende och fin badplats. Vi spelade minigolf, lekte på lekplats, spelade fotboll, grillade, badade, shoppade och mös en massa. Det var verkligen trevligt att komma iväg så där.

Lämna ett svar