Om

Anneli, det är jag, och jag är tillräckligt gammal för att bestämma över mig själv.

Helsingborg är staden där jag tillbringar de flesta av livets timmar, gärna tillsammans med min största Kärlek! Övriga timmar spenderar jag gärna på annan ort eller i annat land. Att resa är nästan det bästa jag vet!

Min blogg kommer att innehålla allt och lite till om nästan ingenting. Jag skriver det som faller mig in, vare sig det är vettigt eller inte.

Hoppas ni får lite glädje utav mina tankar om allt möjligt och slänger iväg en liten kommentar då och då. Det skulle göra mig på glatt humör!

2 svar till “Om“

 • Caroline:

  Hejsan Anneli!

  Jag och min sambo kommer att åka till Phuket nu på fre och jag längtar så. Dock har jag hört att vädret inte alls vart bra nu trots att de ska vara högsäsong, så jag hoppas att det vänder.

  Vi är båda vana och träna så vi håller på och letar billiga gym.
  Det billigaste vi har hittat är Fit Club i Patong som det står bara tar 100 baht, men vi är osäkra om de är så pass billiga.

  Du vet inget om gymmet eller skulle ha möjligheten när du är i Patong och svänga in och höra om de tar bara 100 baht. Förstår om du inte har tid, men fråga kan man ju alltid 😛

  Ha en trevlig dag i värmen 🙂

  Vänliga hälsningar Caroline

 • Anneli:

  Välkomna till Thailand! För jag antar att ni är här nu..=)
  Vädret har varit si så där under den här månaden som vi har varit här. Det har varit varmt alla dagar och inte jättemycket regn, men jättemycket moln, vilket har varit lite trist. Vi hade nästan bättre väder i somras och då kallas det regnperiod – märkligt!

  Jag har tyvärr ingen aning om vad det kostar på ”vanliga” gym, men 100 baht för att träna ett pass kan jag nästan tänka mig stämmer. På vårt Thaiboxningsgym här i Rawai kostar det 500 baht för en hel dag och då tränar man 5 timmar tillsammans med en tränare. Så det bör stämma ganska bra med 100 baht. Har inte varit i Patong på 1½ vecka ungefär så har inte haft någon möjlighet att springa på Fit Club så kan inte hjälpa dig med någon inside information…=)

  Hoppas ni får det riktigt trevligt i Thailand! Hur länge ska ni stanna och vart ska ni bo?
  Själv åker jag hem idag och får helt sonika drömma och längta tills nästa resa… =)

Lämna ett svar