En bättre helg!

Efter 2 veckor med sjukdomar känns det skönt att vara på bättringsväg. Kristallsjuka är inget att rekommendera!

Smygstartade helgen med en Sushidate igår. Ljuvlig sushi, trevligt sällskap och massa snack om Danny. Precis som en sushidate ska vara!

Dagen idag började med ett mycket intressant och trevligt möte och för att fira att jag är så jävla bra köpte jag en fin, fin present till mig själv. Den perfekta fredagen slutade inte där – Åh nej! Ett briljant besked som mynnar ut i en och kanske till och med två Danny-föreställningar till hamnade också på dagens bättre. Hur galet?

Som om inte det vore nog så sover Maja hos sin moster imorgon. Vi, vi checkar in på hotell, strosar på stan, avnjuter en god middag, bäddar ner oss i juniorsvitens säng och gottar oss i hotellfrukost.

Min present till mig själv.

Lämna ett svar