GALET! SJUKT! CRAZY! FANTASTISKT ROLIGT!

Alltså vad är oddsen? Hur sjukt är det egentligen inte? Men det är tamejtusan jäkligt roligt!

Från nästan ingenstans fick jag en fråga på Instagram från en tjej, som bor här i närheten, om jag kunde tänka mig att åka till Stockholm i februari för att se Dannys show på Hamburger Börs. Jag funderade, lyfte frågan med Tobbe och sa JAAAAAA!!! Biljetter är bokade, lyxvarianten den här gången, och vi ska ses nästa vecka för att prata och planera.

Vi har smygföljt varandra på Instagram ett tag men inte sagt något till varandra. Hon lägger upp sjukt fina bilder och är mer ” insnöad” än vad jag är och det är helt ljuvligt! Nu ska vi få uppleva en fantastisk kväll tillsammans – lika galna, lika intresserade och nästan lika nördiga! Kommer bli helt galet!

 

Nu är det dags att packa väskan till lilla stjärnan. Vi ska tillbringa kvällen tillsammans med Mia och Julia i Kattarp och Maja ska få somna där så att jag och Mia får kvalletid tillsammans UTAN barn.. =) Perfekt fredag!

Lämna ett svar