Löplabbet och nya skor

Jag har tidigad nämnt att jag har börjat springa med en gammal fotbollskompis. 3 dagar i veckan ger vi oss ut på lagom långa rundor. Detta har nu resulterat i att jag behövde köpa nya skor då mina blivit riktigt slitna.

Eftersom jag har känsliga hälar, fötter, knän och benhinnor behöver jag bra skor och då har jag lyckats hitta en modell från Nike som Löplabbet säljer. Och då ska jag tillägga att jag har provat mååååånga modeller innan jag hittat rätt.

I lördags åkte vi till just Löplabbet i Helsingborg för att konstatera att årets modell av den skon jag ville ha har ändrats. Och inte till något bättre kändes det som. Besviken åkte jag därifrån igen- utan nya skor.

Igår satt jag och letade efter den gamla modellen bland olika sidor på nätet, hittade några men givetvis inte i min storlek. Så jag mailade till kundtjänst på Löplabbet och frågade om det fanns några gamla att få tag på. Efter en dryg timme fick jag ett svar att Uppsala hade ett par i min storlek och att de nu låg ute på webbshopen om jag ville göra en beställning. Det gjorde jag och nu i eftermiddags kunde jag hämta ut mina nya skor på posten.

Här snackar vi service och snabb sådan oxå! Tack Jörgen på kundtjänst på Löplabbet! Nu kan jag fortsätta springa ett tag till:-)

image

Lämna ett svar