Nu kör vi – igen!

Fick ett sug av att blogga igen och tänkte ge mig på ett försök att hålla igång den här igen. För hur det än är så tycker jag det är ganska trevligt! Måste bara försöka bli bättre på redigeringen med bilder och så där. Men som sagt – vi kör!

1 1/2 år har gått sedan sist och det har varit en berg och dalbanan helt klart!

Alla föreställningar och möten med Danny under hans NU fick mig att ändra mitt mindset fullständigt.

Vem ville vara? Vart var jag på väg? Hur ville jag att andra skulle uppfatta mig? Vad ville jag?

Det slutade med att jag sa upp mig från mitt jobb utan att veta vart jag skulle ta vägen. Men jag visste att det skulle ordna sig till slut! Och det gjorde det.

Jag blev erbjuden några olika tjänster men valde till slut Påarp. Ett beslut som skulle visa sig blir en total mental breakdown. På hösten kraschade jag fullständigt och det slutade med att jag blev sjukskriven en dag i veckan.

Jag tog mig igenom våren med nöd och näppe och hade nog tankarna på att byta arbetsplats igen, men bestämde mig för att ge det en chans till. Jag kunde inte bara ge upp för att det blev lite tufft. Och tur var det! Efter sommaren fick jag världens bästa kollega – hade redan en grym – så nu var vi tre grymma idrottslärare som har sjukt kul ihop! Vilken skillnad! Tack Björn och Jim för att ni är mina kollegor!

Livet känns bättre, jag känner mig mer tillfreds än vad jag gjorde innan. Jag har nog en bit kvar men jag stressar inte. Det kommer!!

Nu är det november, höstterminen är snart slut och här börjar vi från början!

Jag tänker att de kommande inläggen blir en tillbakablick på året – på de händelser och upplevelser som är värda att nämna!

På återseenden!

Lämna ett svar