Nytt år – 2014

Nu har vi firat jul och nyår i Thailand 3 gånger och det är som jag har sagt innan en väldigt speciell känsla. Igår hade jag dock mer nyårskänsla än vad jag hade julkänsla. Det var helt enkelt en väldigt trevlig dag, kväll och natt!

Vi började dagen med vars ett privatpass. Jag tränade med Sak, som faktiskt är en jättebra tränare. Han körde verkligen slut på mig! Efter en timme var jag helt färdig.. men grymt nöjd! Knäet håller, slagen sitter, armbågarna är stenhårda och sparkarna fungerar helt okej. Precis som det ska vara!
De två senaste dagarna har vi haft lite sämre väder, mulet och blåsigt, så igår åkte vi på moppeutflykt istället för att ligga vid poolen. Tobbe ville åka till ett vattenfall men vi hittade aldrig dit, så det blev inget. Istället letade vi upp en strand som heter Memories Beach då vi hade hört att det skulle vara nyårsfirande där på kvällen – men efter att sett vägen dit så bestämde vi oss direkt för att INTE åka dit. 3 km med sand, grus och stenväg med en massa hålor. NEJ TACK!

Istället åt vi en tidig nyårsmiddag tillsammans med Jemma och Niell, två från Australien som vi har lärt känna här på gymet, och sen mötte vi upp några andra från gymet på Gecco bar, spelade lite biljard och fotbollsspel och drack lite.  Därefter gick/åkte/körde vi till en fantastiskt mysig thai bar på stranden. Där var det världens nyårsfirande med eldshow, konsert, lyktor, eldar och massa, massa människor. Vi skickade också upp en lyckolykta tillsammans! Vi har sagt att vi ska göra det flera gånger men inte fått tummarna loss, men nu blev det äntligen av. Det var verkligen en trevlig nyårsafton på alla sätt och vis. Runt 2 hade jag dock fått tillräckligt så då tog jag och Jemma en taxi hem. Perfekt! Tobbe drullade in 45 minuter senare, då var han också nöjd. =)

En "fördricka" på Gecco bar med Jem... Ser ni - lite brun börjar jag allt att bli...=)

En del av partygänget redo att skåla in det nya året på stranden

Vår lyckolykta som snart stiger mot skyn

Nu släpps den iväg tillsammans med våra önskningar..

Inte den bästa bilden men ett fint försök åtminstone... =)

Efter många om och men fick vi till gruppbilden...

.. och sen satte limbotävlingen igång och då gick jag..;)

Det var vår nyårsafton i korta drag. Idag är solen tillbaka vilket innebär att vi bänkade oss vi poolen och fick till en herrans massa timmar. Nu vankas det manikyr, pedikyr och massage och sen en smarrig kvällmiddag! Imorgon är det ”back to hard core” med träning igen. Tror dessutom jag ska försöka öka lite genom att jogga innan morgonpasset..

Nåja – önskar er alla en riktigt god fortsättning och ett fantastiskt 2014!

Lämna ett svar